• facebook
  • instagram
  • youtube
  • mail

РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА „УСКРШЊЕ МАШТАРИЈЕ“ април 2021.

У категорији учесника предшколског узраста победници су Лазар Грбић из Обровца (Бачка Паланка), Лука Гајичић из Брезовице и Николија Ранисављевић из Уба.
У категорији ученика млађег основношколског узраста победици су Ивона Бркић, Марија Васић и Мина Мићић- ученици другог разреда из Каленића.
У категорији старијег основношколског узраста победници су Доротеја Тодорић, Лана Ненадовић и Миљан Станојевић- ученици петог разреда из Уба.
Честитамо победницима, захваљујемо се свим учесницима на ангажовању. Показали су изузетну креативност и маштовитост. Велико хвала свим васпитачима и наставницима који су подстакли децу да стварају и да узму учешћа у конкурсу.
У данима после празника представићемо вам све радове и припремити награде за победнике. Посебну захвалност исказујемо васпитачима Предшколске установе Уб који из године у годину шаљу све више радова, укључују децу у различите пројекте које организује Библиотека, што деци указују на важност активног учешћа у дешавањима заједнице и што подстичу њихов ликовни израз. Такође, најљубазније се захваљујемо библиотекарки Душанки која је са предшколском групом из Обровца (Бачка Паланка) и њиховом васпитачицом организовала креативно дружење у библиотеци и што су послали радове на наш конкурс као и фотографије стваралачког процеса.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *